Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Δοκιμή Οικολογικές Βιοδιασπώμενες πάνες Nature Babycare

Όπως έχω ήδη αναφέρει χρησιμοποιούμε κατά την διάρκεια της ημέρας υφασμάτινες πλενόμενες πάνες. Τη νύχτα όμως προτιμούμε τις πάνες μιας χρήσης!

Ο ευγενέστατος κύριος Βουτσάς από το organichome.gr μου έστειλε ένα πακέτο Οικολογικές Βιοδιασπώμενες πάνες Nature Babycare και αποφάσισα να τις δοκιμάσω.
Περισσότερες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά τους εδώ.



Ομολογουμένως είναι πολύ καλές και αποτελεσματικές, δεδομένου ότι δοκιμάστηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας όπου οι απαιτήσεις από μια πάνα είναι μεγαλύτερες. Τα αποτελέσματα: 
  • Δέρμα μωρού στεγνό
  • Απορροφητικότητα πολύ καλή
  • Ερεθισμός κανένας 
  • Διαρροές καθόλου
Σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η σούρα που υπάρχει τόσο στην περιοχή της μέσης όσο και της κοιλιάς, πολύ χρήσιμο στις εκρηκτικές κενώσεις βρεφών που θηλάζουν! Όποιος έχει εμπειρία καταβαίνει τι εννοώ :)

To μόνο παράπονο που μπορεί να έχω είναι το θέμα της τιμής, μιας και πρόκειται για προιόν όπως οι πάνες που χρειάζονται αρκετά πακέτα τον μήνα, η τιμή είναι τσουχτερή!!!



3 σχόλια:

  1. Γιατί ρε παιδιά τόσο ακριβές; Και γιατί η τιμή για τα μεγαλύτερα μεγέθη με τέτοιο πλάγιο τρόπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ τις πήρα από Αγγλία πάμφθηνες, δείτε εδώ:
    http://www.ubershop.co.uk/nappies/product.php?code=nappies&query=ALL&ret=br
    Μοιραστήκαμε με μια φίλη το κούριερ και πήραμε πάρα πολλές.
    Οι Έλληνες εμπόροι ως συνήθως αισχροκερδούνε!

    Rosie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο Λονδίνο κοστίζουν £6 το πακέτο και πρόσφατα σε προσφορά αγοράσουμε δυο πακέτα για £9. Θα θέλαμε να βοηθήσουμε τους έλληνες εμπόρους όμως με τέτοιες τιμές μάλλον της τις φέρουμε απο Λονδίνο όταν έρθουμε Ελλάδα για διακοπές... Κρίμα. Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή