Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Δοκιμή Οικολογικά Λούτρινα παιχνίδια

Όσοι έχετε παιδιά θα έχετε σίγουρα έρθει αντιμέτωποι με το ερώτημα ποιο είναι το σωστό και ασφαλές παιχνίδι για το παιδί μου! Με τις μεγάλες εταιρείες παιχνιδιών να μας βομβαρδίζουν με διαφημίσεις μέσω της τηλεόρασης για την ποικιλία πλαστικών παιχνιδιών που προσφέρουν, παράλληλα με τις συνεχείς ανακλήσεις προϊόντων που απευθύνονται σε βρέφη και μικρά παιδιά, το ερώτημα έρχεται ολοένα και πιο συχνά στο μυαλό μου. 

Ο ευγενέστατος κύριος Βουτσάς από το organichome.gr μου έστειλε ένα οικολογικό παιχνίδι. Είναι μια πανέμορφη γατούλα κατασκευασμένη από 100% πιστοποιημένο βιολογικό οργανικό βαμβάκι  στο εξωτερικό της ύφασμα  και με γέμιση από φυσικό μαλλί. Ενδιαφέρον είναι και το γεγονός πως φέρει οργανική Πιστοποίηση.

Το ότι περιέχει φυσικό μαλλί στη γέμιση του, ενισχύει την θετική άποψη μιας και μπορεί άνετα να πλυθεί. 

Μας άρεσε πάρα πολύ!!!

Γενικά, ακόμα και πρίν γίνω μαμά, όταν χρειάστηκε να αγοράσω παιχνίδια σε φίλους και συγγενείς, προσπάθησα μέσα από την αναζήτησή μου να βρω αντικείμενα ασφαλή, φτιαγμένα από φυσικά υλικά και ενδιαφέροντα χωρίς να χρειάζεται μια κούτα από μπαταρίες κάθε φορά για να λειτουργήσουν. Πιστέψτε με, είναι αρκετά δύσκολη η αναζήτηση και χαίρομαι όταν βλέπω πως οι επιλογές σιγά σιγά αυξάνονται!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου